کرکس

کرکسها پرندگانی گوشتخوار و بزرگ هستند آنها در مناطق گرم و خشک کره زمین زندگی می کنند.بزرگترین پرنده آمریکایی شمالی٬ نوعی کرکس به نام کندر کالیفرنیا است.فاصله دو نوک بال این پرنده در خالت باز٬ حدود ۳متر است. کرکسها خود شکار نمی کنند٬ بلکه از لاشه و باقیمانده موجودات مرده٬ تغذیه می کنند.آنها گاهی اوقات ساعت ها در انتظار می نشینند تا شکارچ بزرگی مانند شیر٬ موجودی را شکار کند و پس از سیر شدن شیر نوبت به گرگ ها و کفتار ها و سپس کرکس به سراغ لاشه می رود و از آن تغذیه میکند.

بیشتر کرکسها٬ دارای سر و گردنی بی مو هستند تا هنگام فرو بردن سر به میان بدن پاره ی لاشه ها٬ گوشت و خونی به آن نچسبد.آنها نیز دارای قدرت بینایی خوبی می باشند و قادرند حیوانات و موجودات کوچک مرده بر روی زمین را از فاصله دور تشخیص داده و به سمت آنها بروند البته این قابلیت کرکسها می تواند نشان از حس بویایی بسیار قوی آنها هم باشد.

دنباله ها : , , ,

راستی اگر سوال علمی دارید می توانید آن را در سامانه پرسش و پاسخ علمی دنوج مطرح کنید و یا به سوالات علمی پاسخ بدهید.